NEWS

PLZEN TV PLZEN CZ ZAK TV ZAK TV ZAK TV ZAK TV ZAK TV ZAK TV

NEWS

 

Plzen.cz se řadí k nejvýznamnějším a nejnavštěvovanějším webovým portálům v plzeňském kraji.
Působí jako zpravodajský a informační server se zaměřením na region. Přináší denní zpravodajství z dění v regionu a Plzně, ucelené informace z prostředí kultury, sportu a volného času. Jeho součástí je rovněž komplexní katalog firem z oblasti obchodu a služeb ve městě a jeho okolí, polední menu restaurací, kalendáře akcí a občanské inzerce.
Ze statistik velkých vyhledávačů vyplývá, že více než sedmdesát procent dotazů se váže na konkrétní místo a region. Je pochopitelné, že se nejvíce zajímáme o dění ve svém městě či okolí. Nejzajímavější alternativou inzerce pro firmy, které chtějí oslovit své klienty, je tedy portál www.plzen.cz, vzhledem k poměru cena/výkon.

Plzeň TV dřívější regionální televize Plzeňská 1 přináší do Vaší domácnosti kvalitní zpravodajství a publicistiku a efektivní kampaně prostřednictvím komplexního řešení.
Největší devizou naší společnosti je vlastní produkce, což z nás činí vysoce preferovaného partnera televizních stanic, videodistributorů, ale také majitelů a držitelů programových licencí. Těchto zkušeností a bohatého archivu využíváme při budování značky Plzeň TV. Pouze naše televize nabízí regionální vysílání, které mohou naladit opravdu všichni. Ostatní televize ve všech distribučních platformách nejsou. Na satelitu vysíláme v našem regionu jako jediní a je dobré vědět, že satelitně přijímá televizi téměř 1/3 všech domácností. Televizní vysílání Plzeň TV je možné také sledovat živě prostřednictvím streamu. Uživatelé smartphonů si do svých zařízení mohou rovněž stáhnout zcela zdarma aplikaci Plzeň TV pro přístroje s operačním systémem Android i iOS.

ZAK TV je nejmladší člen mediální skupiny EURONOVA GROUP,  jedná se o jednu z největších regionálních televizí v České republice. Vysílá nepřetržitě od roku 1996. V Plzeňském a Karlovarském kraji vysílání týdně sleduje přes 300 000 diváků. ZAK TV každý den nabízí aktuální zpravodajství a publicistické pořady. Věnuje se regionálním tématům, která celostátní televize přehlížejí. Vysílání je na velmi vysoké úrovni, především díky mnohaletým zkušenostem reportérů a kameramanů z celoplošných televizí. ZAK TV je tak již druhou regionální televizí, patřící do mediální skupiny EURONOVA GROUP.

PRAHA TV
TV BRNO 1
RTM+
Televize ÚTV
JČ1 TV
Kurýr TV

Stahujte mobilní aplikaci Plzeň TV – ZDE:

 
 

Services


EURONOVA KOREKT KOREKT KRAK WEST MEDIA Matrix Media s.r.o. NAVA Tisk s.r.o. PRINCO International PLZEN CZ PLZEN TV ZAK TV S.R.O. Primetime Media Unique Connection REGIO TV1 Televize UTV PrahaTV BrnoTV RTM+ Časopis Prestige DRAKON dům reklamy
ČESKO-KAPVERDSKÁ obchodní komora



© EURO NOVA & PARTNERS SPOL. S R.O. 2024